PTFE TILTING PAD THRUST BEARING - China Zhejiang Estar Mechanical

PTFE cara ngadengdekkeun PAD dorong bearing

Pondok Description:

PTFE cara ngadengdekkeun PAD dorong bearing pikeun aplikasi OF nangtung roller ngagiling gear kotak AND Generators hidro-daya. Ieu Dupi Jeung Low Karbon Steel Salaku Base Bahan Ku Ptfe digulung Dina Surface. Éta Ilaharna Dipaké Dina Roller nangtung Mill, hidro Power generator jsb


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    PTFE cara ngadengdekkeun PAD dorong bearing


    Pikeun aplikasi OF nangtung roller ngagiling
    gear kotak AND Generators hidro-daya.


    MetInfo Sistim manajer eusi perusahaan |  MetInfo CMS

    MetInfo Sistim manajer eusi perusahaan |  MetInfo CMS

    MetInfo Sistim manajer eusi perusahaan |  MetInfo CMS



    Ieu Dupi Jeung Low Karbon Steel Salaku Base Bahan Ku Ptfe digulung Dina Surface. Éta Ilaharna Dipaké Dina Roller nangtung Mill, hidro Power generator jsb


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !