Ngageser arah kudu nengetan zat

Ngageser arah anu kontak permukaan, jadi beungeut kontak pikeun ngajaga pilem nu tangtu, sangkan rarancang kudu nengetan kana patarosan di handap ieu:

1, sangkan film minyak mulus bisa ngasupkeun beungeut gesekan.

2, minyak kudu non-bearing aréa permukaan kana bearing nu.

3, ulah nyieun alur full-ring kabuka di tengah bearing nu.

4, kayaning kotak minyak, seams solokan muka.

5, sangkan ring minyak minyak pinuh sarta dipercaya.

6, keusikan liang teu diblokir.

7, teu ngabentuk minyak nu teu aréa teu ngalir.

8, pikeun nyegah edges seukeut tur edges neukteuk off film.


Post time: May-11-2018
WhatsApp Online Chat !