Ngageser arah anu biasana timer lubricating surfaces karya

arah ayeuna dipaké bisa biasana dibagi arah rolling sarta arah polos; rolling arah sarta arah polos prinsip gawé bisa dibédakeun ku nami judul, operasi bearing rolling rolling konflik ieu tumbling konflik, bari operasi operasi bearing ngageser Dupi konflik ngageser; ukuran tina konflik rolling utamana gumantung kana katepatan produksi; sarta ukuran gaya gesekan tina bearing ngageser gumantung utamina dina beungeut bearing ngageser tina data. Ngageser arah anu biasana timer lubricating surfaces karya.


Post time: May-11-2018
WhatsApp Online Chat !