ciri bearing minyak-gratis

Minyak-bearing Ieu boga ciri kapasitas tinggi mawa, résistansi dampak, résistansi suhu jeung pangabisa timer lubricating kuat. Ieu hususna cocog pikeun kaayaan nu hese mieun lisah sarta ngabentuk pilem minyak kayaning beban beurat, speed low, reciprocating atanapi ayun. Kela sarta erosi. Mayoritas pamaké umumna ngagambarkeun arah inlaid teu ukur bahan bakar-efisien, tanaga-hemat, tapi ogé hirup gawé maranéhanana ti arah polos biasa. Di produk hadir geus loba dipaké dina mesin Metalurgi kontinyu casting, alat-alat rolling, mesin pertambangan, kapal, PLTMH ngukus, PLTMH, suntik molding mesin sarta alat-alat dina garis produksi.


Post time: May-11-2018
WhatsApp Online Chat !