wartos

  • Ngageser arah anu biasana timer lubricating surfaces karya

    arah ayeuna dipaké bisa biasana dibagi arah rolling sarta arah polos; rolling arah sarta arah polos prinsip gawé bisa dibédakeun ku nami judul, operasi bearing rolling rolling konflik ieu tumbling konflik, bari operasi tina slid ...
    Maca deui
  • ciri bearing minyak-gratis

    Minyak-bearing Ieu boga ciri kapasitas tinggi mawa, résistansi dampak, résistansi suhu jeung pangabisa timer lubricating kuat. Ieu hususna cocog pikeun kaayaan nu hese mieun lisah sarta ngabentuk pilem minyak kayaning beban beurat, speed low, reciprocating atanapi swi ...
    Maca deui
  • Ngageser arah kudu nengetan zat

    Ngageser arah anu kontak permukaan, jadi beungeut kontak pikeun ngajaga pilem nu tangtu, sangkan rarancang kudu nengetan kana patarosan di handap ieu: 1, sangkan film minyak mulus bisa ngasupkeun beungeut gesekan. 2, minyak kudu non-bearing aréa permukaan kana bearing nu. 3, ulah ngadamel f ...
    Maca deui
  • Pameran internasional Pikeun Konstruksi Jeung infrasturktur

    PARIS INTERMAT 23-28 APRIL 2018 INTERNATIONAL EXHIBITION FOR CONSTRUCTION  AND INFRASTRUCTURE STAND(BOOTH) NO. IS: 5B/A038
    Maca deui
  • 2018 BAUMA M & T Expo 1650-5

     BAUMA M & T Expo Juni 5-8,2018 nangtung (Booth) NO. IS: 1650-5
    Maca deui
WhatsApp Online Chat !