Motor PARTS2 - Cina Zhejiang Estar Mechanical

motor PARTS2

Pondok Description:

Eta dijieunna tina Sintered Perunggu Atawa Beusi Bubuk, kapang dipencet Dina tekenan luhur, Sintered Dina suhu jeung Minyak soaked Dina Vaccum. Éta Ilaharna Dipaké Dina panerapan Electric, Pakakas Electric, Tekstil mesin, mesin Kimia Jeung Automobile Industri jsb


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Eta dijieunna tina Sintered Perunggu Atawa Beusi Bubuk, kapang dipencet Dina tekenan luhur, Sintered Dina suhu jeung Minyak soaked Dina Vaccum. Éta Ilaharna Dipaké Dina panerapan Electric, Pakakas Electric, Tekstil mesin, mesin Kimia Jeung Automobile Industri jsb


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !