Beusi SINTERED BUSHING - Cina Zhejiang Estar Mechanical

Beusi SINTERED BUSHING

Pondok Description:

Beusi SINTERED BUSHING Ieu dijieunna tina Sintered Perunggu Atawa Beusi Bubuk, kapang dipencet Dina tekenan luhur, Sintered Dina suhu jeung Minyak soaked Dina Vaccum. Éta Ilaharna Dipaké Dina panerapan Electric, Pakakas Electric, Tekstil mesin, mesin Kimia Jeung Automobile Industri jsb


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Beusi SINTERED BUSHING
    Eta dijieunna tina Sintered Perunggu Atawa Beusi Bubuk, kapang dipencet Dina tekenan luhur, Sintered Dina suhu jeung Minyak soaked Dina Vaccum. Éta Ilaharna Dipaké Dina panerapan Electric, Pakakas Electric, Tekstil mesin, mesin Kimia Jeung Automobile Industri jsb


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !