Maot casting DIE1 - Cina Zhejiang Estar Mechanical

Maot casting DIE1

Pondok Description:

Aluminium maot casting Bagian dijieun tina High tekenan Casting maot Salaku Prosés Per Adc12 Produksi. Éta Ilaharna Dipaké Dina Automobile Industri Kawas Otomatis Alternator Shell, Otomatis Flange, Otomatis Réduksi Gear Tungtung Cover, Otomatis Gas Tungtung Cover, Led cahaya Perumahan, Médis Apperatus, Equipments Komunikasi, Electril Power Alat, Railway, rupa-rupa ngompa, blower jsb


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Aluminium maot casting Bagian dijieun tina High tekenan Casting maot Salaku Prosés Per Adc12 Produksi. Éta Ilaharna Dipaké Dina Automobile Industri Kawas Otomatis Alternator Shell, Otomatis Flange, Otomatis Réduksi Gear Tungtung Cover, Otomatis Gas Tungtung Cover, Led cahaya Perumahan, Médis Apperatus, Equipments Komunikasi, Electril Power Alat, Railway, rupa-rupa ngompa, blower jsb


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !