Taros Kami

Zhejiang Estar Panangtayungan Seuneu Co., Ltd.

alamat

Zhejiang Jiashan Weitang Industrial Park Changsheng Jalan dina 9

Surélék

thompsonjbb@estarparts.com

chl@estarparts.com

cfb@cfbearing.com

telepon

0086 573 8471 6635

186 5733 0587

Fax: 0086 573 8471 6630

jam

Senén-Jumat: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !