CFB09 Series (Perunggu Rolling arah) - Cina Zhejiang Estar Mechanical

CFB09 Series (Perunggu Rolling arah)

Pondok Description:

Ieu Dupi jenis Bushing dibungkus ku strips Perunggu. Ieu Dupi Of Tinangtu nyusun Jeung Gravitasi spésifik High. Surface na bisa jadi digulung Jeung buleud Atawa Inten Indentations ngawangun atawa alur Minyak dibutuhkeun Ku Konsumén. Éta Ilaharna Dipaké Dina Hoisting Mesin, mesin Konstruksi, Automobile, traktor Chassis, Mesin Pakakas, mesin Pertambangan, trailer, Semi-trailer Aplikasi as jsb


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ieu Dupi jenis Bushing dibungkus ku strips Perunggu. Ieu Dupi Of Tinangtu nyusun Jeung Gravitasi spésifik High. Surface na bisa jadi digulung Jeung buleud Atawa Inten Indentations ngawangun atawa alur Minyak dibutuhkeun Ku Konsumén. Éta Ilaharna Dipaké Dina Hoisting Mesin, mesin Konstruksi, Automobile, traktor Chassis, Mesin Pakakas, mesin Pertambangan, trailer, Semi-trailer Aplikasi as jsb


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !