runtuyan CFB08 (arah lubricating solid) - Cina Zhejiang Estar Mechanical

CFB08 runtuyan (arah lubricating solid)

Pondok Description:

Ieu Dupi Tambaga Atawa Perunggu Galunggung Salaku Anak Bahan Baku, nu Tyipcally Dipaké Dina buldoser, Excavator, beurat Kawajiban mesin, suntik molding Mesin, mesin Pertambangan, lepas pantai Equipments, Minyak pangeboran Equipments, Agricultrual mesin, beurat-Kawajiban Treuk jsb


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ieu Dupi Tambaga Atawa Perunggu Galunggung Salaku Anak Bahan Baku, nu Tyipcally Dipaké Dina buldoser, Excavator, beurat Kawajiban mesin, suntik molding Mesin, mesin Pertambangan, lepas pantai Equipments, Minyak pangeboran Equipments, Agricultrual mesin, beurat-Kawajiban Treuk jsb


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !