CFB06 Series (ST & New Produk) - Cina Zhejiang Estar Mechanical

CFB06 Series (ST & New Produk)

Pondok Description:

Hardened Steel Bushing disebut oge Quenched Steel Bushing, Ieu Dupi Kalawan 20 # Steel, 40crmo, 50crv4 Atawa 65mn Salaku bahan baku, Machined Ka Luhur Kakuatan Steel Bushing Saatos Prosés Speical Tangtu Jeung Panas ngubaran. Éta Ilaharna Dipaké Dina The Key mendi Atawa ngucapkeun Of beurat Kawajiban Machineries Kawas Cranes, buldoser, Excavator jsb


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Hardened Steel Bushing disebut oge Quenched Steel Bushing, Ieu Dupi Kalawan 20 # Steel, 40crmo, 50crv4 Atawa 65mn Salaku bahan baku, Machined Ka Luhur Kakuatan Steel Bushing Saatos Prosés Speical Tangtu Jeung Panas ngubaran. Éta Ilaharna Dipaké Dina The Key mendi Atawa ngucapkeun Of beurat Kawajiban Machineries Kawas Cranes, buldoser, Excavator jsb


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !