CFB05 Series (padet Lubricating bearing) - Cina Zhejiang Estar Mechanical

CFB05 Series (padet Lubricating bearing)

Pondok Description:

Ieu Dupi With A nyusun husus High-Kakuatan Perunggu Atawa Tambaga Galunggung Ku Casting Good Jeung Cim, korosi-Résistansi Pasipatan. Surface na Dupi Embeded Jeung Timer lubrication grafit sasusu Dina Angle Tangtu Jeung Density. Éta Ilaharna Dipaké Dina suntik molding Mesin, mesin Pertambangan, beurat Kawajiban mesin, buldoser, Excavator, Otomatis Stamping maot, kapang Plastik, piaraan Preform kapang jeung sajabana


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ieu Dupi With A nyusun husus High-Kakuatan Perunggu Atawa Tambaga Galunggung Ku Casting Good Jeung Cim, korosi-Résistansi Pasipatan. Surface na Dupi Embeded Jeung Timer lubrication grafit sasusu Dina Angle Tangtu Jeung Density. Éta Ilaharna Dipaké Dina suntik molding Mesin, mesin Pertambangan, beurat Kawajiban mesin, buldoser, Excavator, Otomatis Stamping maot, kapang Plastik, piaraan Preform kapang jeung sajabana


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !