runtuyan CFB03 (bimetal diagram group bearing) - Cina Zhejiang Estar Mechanical

runtuyan CFB03 (bearing bimetal diagram group)

Pondok Description:

Ieu Dupi Low Karbon Steel Salaku Nyieun, Sintered Tin-Perunggu Galunggung Salaku jero Surface Jeung Ragam alur Minyak Sarta Minyak Indentation. Éta Ilaharna Dipaké Dina Treuk Trunnon aci, Raja Pin Kit, Connection Rod, kango Arm, Daun Spring, Cam aci, Crankshaft, buldoser Jeung Excavator Lagu Roller, Carrier Roller, Idler jsb


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ieu Dupi Low Karbon Steel Salaku Nyieun, Sintered Tin-Perunggu Galunggung Salaku jero Surface Jeung Ragam alur Minyak Sarta Minyak Indentation. Éta Ilaharna Dipaké Dina Treuk Trunnon aci, Raja Pin Kit, Connection Rod, kango Arm, Daun Spring, Cam aci, Crankshaft, buldoser Jeung Excavator Lagu Roller, Carrier Roller, Idler jsb


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !