Pilihan bearing

Genep faktor patali hirup bearing:

(1) beban P [N / mm2] beban

Nu leuwih gede beban, nu pondok ladenan kahirupan bearing nu; nu leuwih gede di turun naek beban, anu gede dampak dina kahirupan bearing, anu pondok dina kahirupan bearing; dina sagala hal, beban maksimum teu bisa ngaleuwihan teoritis beban allowable maksimum. Ukuran beban sarua jeung beban pagawean nu sabenerna dibagi ku aréa projected of bearing nu, rumusna nya P = F / (d * B).

(2) Speed ​​V [m / s] sarta nilai PV

Bearing hirup gumantung kana nilai PV tina ukuran nu, nyaeta, saleresna beban P [N / mm2] sarta ngageser laju V [m / s] produk, nilai PV leuwih leutik, anu panjang nu hirup bearing.

(3) Suhu T [OC]

Bearing hirup oge gumantung kana suhu bearing nalika dipaké, jadi dina Pilihan design kudu mertimbangkeun komponén relevan sahiji ciri cooling.

(4) roughness beungeut sésa maké

Roughness tina beungeut kontak jeung bearing dina bagian grinding kedah antara Ra0.2 ~ Ra0.8, bearing rakitan sarta pamakéan proses nu teu tiasa gaduh ruksakna média seukeut kana beungeut bearing.

(5) bahan beungeut sésa grinding, anu roughness beungeut sésa grinding mangrupakeun faktor mangaruhan kahirupan jasa tina bushings, dina kaayaan normal permukaan diperlukeun ≤ 0.4μm Ka.

(6) faktor lianna kayaning desain korsi bearing, kaayaan lubrication.


WhatsApp Online Chat !