Otomotif cadang PARTS2 - Cina Zhejiang Estar Mechanical

Otomotif PARTS2 cadang

Pondok Description:

Otomotif cadang Bagian Ieu dijieunna tina Sintered Perunggu Atawa Beusi Bubuk, kapang dipencet Dina tekenan luhur, Sintered Dina suhu jeung Minyak soaked Dina Vaccum. Éta Ilaharna Dipaké Dina panerapan Electric, Pakakas Electric, Tekstil mesin, mesin Kimia Jeung Automobile Industri jsb


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Suku cadang otomotif

    1524303473755690.jpg

    Eta dijieunna tina Sintered Perunggu Atawa Beusi Bubuk, kapang dipencet Dina tekenan luhur, Sintered Dina suhu jeung Minyak soaked Dina Vaccum. Éta Ilaharna Dipaké Dina panerapan Electric, Pakakas Electric, Tekstil mesin, mesin Kimia Jeung Automobile Industri jsb


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !