Otomatis STAMPING maot BUHSING - Cina Zhejiang Estar Mechanical

Otomatis STAMPING maot BUHSING

Pondok Description:

Éta Ilaharna Dipaké Dina Otomatis Stamping maot kapang, kapang Plastik Jeung piaraan Preform kapang jeung sajabana


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Éta Ilaharna Dipaké Dina Otomatis Stamping maot kapang, kapang Plastik Jeung piaraan Preform kapang jeung sajabana


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !