aplikasi

aplikasi produk CFB

Aplikasi husus
handap mangrupakeun sababaraha aplikasi husus ngeunaan arah CFB

Alatan kombinasi sipat bahan jeung kinerja, produk CFB geus leuwih loba dipaké sarta diwanohkeun ti arah timer lubricating biasa. Ipis-walled struktur, ukuranana leutik, beurat lampu, gampang ngagunakeun leungeun baju EU. Dumasar sipat bahan tina lapisan maké-tahan tina PTFE produk campuran cf pikeun pangropéa susah teu bisa refueled atawa hésé ngeusian bengsin, teu lubrication minyak na kirang kali lubrication minyak. Salila pamakéan, campuran PTFE ngabentuk hiji pilem mindahkeun nu ngajaga aci grindstone ti biting. blends PTFE nawiskeun lalawanan unggulan maké jeung koéfisién low tina gesekan, kitu ogé sedeng elasto-plasticity nu distributes stress teh sakuliah permukaan kontak lega jeung kukituna ngaronjatkeun beban mawa kapasitas produk EU (tingali). Ku alatan éta, produk EU anu cocog pikeun puteran, ayunan, axial ngageser sarta kali lianna.

1524719173138492

industri otomatis

Aplikasi has di industri ieu ngawengku:
throttle, marake, pedal clutch, mékanisme adjustment eunteung, wiper, mékanisme jandela angkat, mékanisme sunroof, sahiji joystick, panto panto hinge konci, mékanisme korsi sabuk tensioning, mékanisme adjustment korsi, Carburetor, kalapa, hinges, horizontal rod na sirah bola, throttle, steering, steering, baja konéng jeung saterusna.

mesin pertanian jeung mesin dahareun

Traktor, ngagabungkeun harvesters, balers (jarami, jarami, jrrd); balers, alat-alat ngolah daging, kentang harvesters, sprayers, dryers gandum, tatangkalan penanaman, alat-alat brewing, jsb

mesin konstruksi, mesin angkutan

syarap hidrolik, lifts hidrolik, mixers beton, garpu angkat truk, tabung hidrolik, tensioners sabuk, cranes, truk mortir, forklifts Usuk, pneumatic lifts, bulldozers, escalators, Liquid parabot infusion, samping loading na mesin unloading.

panerapan rumah tangga, panerapan komérsial, alat-alat rumah sakit

conditioners hawa, cleaners vakum, dishwashers, mesin jahit, mesin cuci, kulkas, photocopiers, printer, scanner, sistem ngolah mail, hurup Alat asihan, alat-alat dental, alat-alat sinar-X, tabel operasi sarta kawas.

industri hidrolik

conditioners hawa, cleaners vakum, dishwashers, mesin jahit, mesin cuci, kulkas, photocopiers, printer, scanner, sistem ngolah mail, hurup Alat asihan, alat-alat dental, alat-alat sinar-X, tabel operasi sarta kawas.

aplikasi sejen

Bicycles, motor, parabot, uap Mesin benang, reciprocating ragaji, mesin Gerong, mesin tékstil, mesin nyulam, mesin tombol, sistem bungkusan, nailing alat mesin, kaca alat manufaktur.

aplikasi produk CFB

Aplikasi husus
handap mangrupakeun sababaraha aplikasi husus ngeunaan arah CFB

CFB leungeun baju anu biasana disarankeun pikeun operasi intermittent jeung lingkunganana lubrication wates, hususna bore design leungeun baju liang, alus keur kali refueling henteu sinambung atawa terus-terusan, tapi dina kaayaan non-lubricating, CFB Panjang leungeun baju gumantung kana bearing, speed permukaan , anu suhu ambient husus jeung interaksi lianna. Dina waktu nu sarua, beungeut batin tina lapisan leungeun baju plastik bisa ditinggalkeun di proses molding saméméh ngabentuk, bisa diolah jadi liang korsi ka ukuran assembly hadé.

CFB2011-45.jpg

mesin konstruksi, mesin angkutan

syarap hidrolik, lifts hidrolik, mixers beton, garpu angkat truk, tabung hidrolik, tensioners sabuk, cranes, truk mortir, forklifts Usuk, pneumatic lifts, bulldozers, escalators, Liquid parabot infusion, samping loading na mesin unloading.

panerapan rumah tangga, panerapan komérsial, alat-alat rumah sakit

conditioners hawa, cleaners vakum, dishwashers, mesin jahit, mesin cuci, kulkas, photocopiers, printer, scanner, sistem ngolah mail, hurup Alat asihan, alat-alat dental, alat-alat sinar-X, tabel operasi sarta kawas.

industri hidrolik

numput gear, numput, numput piston, valves bola, valves kukupu, Pergaulan valves, valves kontrol, reciprocating compressor hawa, rem hidrolik, compressors centrifugal, tabung hidrolik.

aplikasi sejen

Bicycles, motor, parabot, uap Mesin benang, reciprocating ragaji, mesin Gerong, mesin tékstil, mesin nyulam, mesin tombol, sistem bungkusan, nailing alat mesin, kaca alat manufaktur.


WhatsApp Online Chat !