kabudayaan

budaya perusahaan parusahaan kuring urang keur usaha jalma-berorientasi, staf Bangga pabrik.

Customer heula, nyadiakeun kualitas produk, tetep dina pikiran kawijakan kualitas.

parusahaan kuring urang kualitas kawijakan: kualitas sahiji credibility tina tumuwuhna sustainable munggaran

Interpretasi tina kawijakan kualitas:

Kualitas-berorientasi: operasi efektip sistem manajemen kualitas, anu ngungudag sahiji kualitas prinsip kahiji, sarta terus ngembangkeun produk anyar papanggih paménta pasar, pausahaan terus nyuntik moméntum.

The credibility tina kahiji: prinsip iman alus, Rupa-grasping manajemén internal, difokuskeun budaya perusahaan, nyieun model manajemen beradaptasi ka ngembangkeun usaha.

tumuwuhna sustainable: pamutahiran kontinyu, aksi pinuh, Karya éféktif, nuluykeun pikeun ngaronjatkeun. Laun sangkan tingkat manajemen usaha sareng dunya.


WhatsApp Online Chat !