Tentang Kami

Zhejiang Feiyu Automation Téhnologi Co., Ltd.was diadegkeun dina 2004, dumasar kana panalungtikan sarta pamekaran, pabrik jeung diobral di ngageser produk bearing usaha dumasar. Leuwih ti 20 aya téhnologi R & D tanaga, produk geus loba dipaké dina industri otomotif, mesin konstruksi, Industri Metalurgi, conservancy cai jeung PLTA, mesin manufaktur leuwih ti 30 industri rukun, nyaeta dina industri bearing domestik ngarasakeun reputasi tangtu produsén.

        Zhejiang estar rékayasa mékanis Co., Ltd. Specializes di produksi lubricating diri bushing, maot casting paeh tur maot casting bagian, minyak sintered Bushing, ring syn, sarta PTFE cara ngadengdekkeun bearing Pad dorong.

Kompeni boldly reformasi nu usaha aya salajengna. Dina dasar strengthening latihan tina bakat aslina, Company nu éksténsif recruits nu elites sosial, pinuh implements mékanisme manajemén modern jeung strategi marketing anyar, sarta bakal bakti diri ka ngembangkeun jangka panjang industri bearing timer lubricating. Pausahaan strives pikeun ngatur tur nyampurnakeun sistem. Kalawan sistem manajemen canggih anak, parusahaan geus ngadegkeun hiji (ISO9001 ISO / TS16949) sistem manajemen kualitas lengkep dumasar kana kawijakan kualitas "Quality Kahiji, Kredit munggaran tur Tumuwuh sustainable", sarta kualitas sarta kinerja geus ngahontal peuntas laut produk Siga na canggih tingkat. Salaku salah sahiji usaha industri arah well-dipikawanoh di Jiangsu, Zhejiang, Jiashan Feiyu ngabogaan perenah industri lumrah tur mayeng ngaronjatkeun kapasitas manufaktur sarta tingkat manufaktur. Kusabab ngadegna parusahaan, éta geus ngadegkeun hiji strategi ngembangkeun proyék-ngarah ka terus innovate produk pikeun ningkatkeun pidangan daya saing usaha, sajaba sampel produksi, reformasi kontinyu sarta ngembangkeun produk anyar.

Ngajajah pasar, dumasar kana dunya nuluykeun papanggih beuki rupa-rupa konsumén, pangabutuh kualitas luhur, sarta aktip dilegakeun pasar asing na pasar internasional. Produk anu diékspor ka Éropa Kulon, Amérika jeung Asia Tenggara leuwih ti 20 nagara jeung wewengkon. Pausahaan salajengna bakal dilegakeun satru Industri horizontal, nyieun economies skala, pinuh buka nepi huma anyar, ketok kaunggulan anyar industri jeung sadar tujuan strategis ngembangkeun sorangan, sarta nyieun hareup cemerlang kalawan babaturan ti sagala walks hirup.


WhatsApp Online Chat !