• sliding-bushing-01
  • flange-01
  • synchronizer01

Aichi Solusi

Urang nawarkeun rupa-rupa lineups produk
nu persis cocog pikeun sagala rupa aplikasi tur lingkungan operasi.

ngeunaan Company

Zhejiang Feiyu Automation Téhnologi Co., Ltd.was diadegkeun dina 2004, dumasar kana panalungtikan sarta pamekaran, pabrik jeung diobral di ngageser produk bearing usaha dumasar. Leuwih ti 20 aya téhnologi R & D tanaga, produk geus loba dipaké dina industri otomotif, mesin konstruksi, Industri Metalurgi, conservancy cai jeung PLTA, mesin manufaktur leuwih ti 30 industri rukun, nyaeta dina industri bearing domestik ngarasakeun reputasi tangtu produsén.

kontak Aichi

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat !