Informacione Industry

 • kushineta rrëshqitje janë zakonisht vetë-lubricating sipërfaqet e punës

  kushineta Aktualisht përdoret zakonisht mund të ndahet në kushineta kodrina dhe kushineta thjeshtë; kushineta kodrina dhe kushineta thjeshtë parimi i punës mund të dallohen nga emri i titullit, kodrina operacioni Rolling Duke i konfliktit është akrobaci konflikt, ndërkohë që operacioni i shkau ...
  Lexo më shumë
 • Karakteristikat Oil-free duke mbajtur

  Naftëmbajtës Ajo ka karakteristikat e kapacitetit të lartë që mbante, rezistenca e ndikimit, rezistencë të lartë temperaturë dhe aftësi të fortë të vetë-lubricating. Kjo është veçanërisht i përshtatshëm për rastet që është e vështirë për të vajos dhe të formojnë film të naftës të tilla si peshë të rëndë, shpejtësi të ulët, reciprok ose swi ...
  Lexo më shumë
 • kushineta rrëshqitëse duhet të i kushtoj vëmendje për këtë çështje

  kushineta rrëshqitje janë kontaktit sipërfaqe, kështu që sipërfaqja e kontaktit për të mbajtur një film të caktuar, kështu që dizajni duhet të i kushtoj vëmendje për pyetjet e mëposhtme: 1, për të bërë film naftës mund pa probleme të hyjë në sipërfaqe fërkime. 2, të naftës duhet të jetë jo-duke Sipërfaqja në kushinetës. 3, nuk do të bëjë f ...
  Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat !