kushineta rrëshqitëse duhet të i kushtoj vëmendje për këtë çështje

kushineta rrëshqitje janë kontaktit sipërfaqe, kështu që sipërfaqja e kontaktit për të mbajtur një film të caktuar, kështu që dizajni duhet të i kushtoj vëmendje për pyetjet e mëposhtme:

1, për të bërë film naftës mund pa probleme të hyjë në sipërfaqe fërkime.

2, të naftës duhet të jetë jo-duke Sipërfaqja në kushinetës.

3, nuk e bëjnë të plotë-unazë zakon të hapur në mes të mbajtur.

4, të tilla si tjegull naftës, seams hendek të hapur.

5, për të bërë unazë vaj vaj të plotë dhe të besueshëm.

6, mbushje vrimë mos jetë e bllokuar.

7, nuk formojnë vajin nuk rrjedhin zonë.

8, për të parandaluar tehe të mprehta dhe edges prerë filmin.


Post time: May-11-2018
WhatsApp Online Chat !