Karakteristikat Oil-free duke mbajtur

Naftëmbajtës Ajo ka karakteristikat e kapacitetit të lartë që mbante, rezistenca e ndikimit, rezistencë të lartë temperaturë dhe aftësi të fortë të vetë-lubricating. Kjo është veçanërisht i përshtatshëm për rastet që është e vështirë për të vajos dhe të formojnë film të naftës të tilla si peshë të rëndë, shpejtësi të ulët, reciprok apo plot gjallëri. Erozioni dhe erozioni. Shumica e përdoruesve në përgjithësi pasqyrojnë kushineta inlaid jo vetëm karburantit-efikas, kursimit të energjisë, por edhe jetën e tyre të punës se kushinetave të zakonshëm të thjeshtë. Në produktet e pranishëm kanë qenë përdorur gjerësisht në metalurgjik makina të vazhdueshme që hedh, pajisje që përsëritet, makineri minierave, anije, turbinat me avull, turbinat, makina derdhur injeksion dhe pajisjeve në linjën e prodhimit.


Post time: May-11-2018
WhatsApp Online Chat !