Aplikacion

Aplikimi CFB produkt

Aplikim të veçantë
Në vijim janë disa nga kërkesat specifike të vinçave CFB

Për shkak të kombinimit të pronave materiale dhe performancës, produktet CFB janë përdorur më gjerësisht dhe të promovohet se kushineta zakonshëm vetë-lubricating. Hollë-mur struktura, madhësia e vogël, pesha të lehta, të lehtë për t'u përdorur mëngë të BE-së. Duke u bazuar në vetitë materiale të shtresës veshin-rezistente të PTFE produkteve përzierje CF për mirëmbajtjen e vështirë nuk mund të refueled ose e vështirë për të furnizohem, pa lubrifikim naftës dhe më pak raste vajosje Oil. Gjatë përdorimit, përzierje PTFE formon një film transferimit që mbron bosht gur zmeril nga thumbues. blends PTFE ofrojnë rezistencë të shkëlqyer veshin dhe koeficient të ulët të fërkimit, si dhe të moderuar ELASTO-plasticitet, e cila shpërndan stresin nëpër një sipërfaqe të gjerë kontaktit dhe në këtë mënyrë rrit ngarkesën kapacitetin e produkteve të BE-së (shih) që mbante. Prandaj, produktet e BE-së janë të përshtatshme për rotacion, Swing, axial rrëshqitje dhe raste të tjera.

1524719173138492

industria e auto

Aplikacionet tipike në këtë industri përfshijnë:
Throttle, frenave, pedale tufë, mekanizëm rregullimit pasqyrë, fshirëse, mekanizëm ashensor dritare, mekanizëm sunroof, levë, dyer mbyll derën varen, mekanizëm Rrip tensioning, mekanizëm rregullimit vend, carburetor, trungu, varet, horizontale shufra dhe kreu topin, mbyt, drejtues, drejtues, çeliku të verdhë dhe kështu me radhë.

makineri bujqësore dhe makineri e ushqimit

Traktorë, të kombinuar korrësve, balers (sanë, kashtë, etj); balers, pajisje të përpunimit të mishit, patate korrësit, Spërkatësit, tharëse kokërr, bimët mbjelljen, pajisjet pirja, etj

Makineri ndërtimi, makineri transporti

ekskavatorėve hidraulike, heq hidraulike, miksera konkrete, vinça pirun, cilindra hidraulike, tensioners rrip, vinça, kamionë llaç, forklifts kaci, ashensorët pneumatike, buldozerët, shkallë, pajisjet Liquid infuzion, pala ngarkimit dhe makina shkarkimit.

pajisje shtëpiake, pajisje komerciale, pajisje spitalore

conditioners ajrit, pastruesit vakum, dishwashers, makina qepëse, makina larëse, frigoriferë, fotokopjues, printera, skanera, sistemet e përpunimit të postës, pajisjet letër sorting, pajisje dentare, pajisje X-ray, tavolina operative dhe si.

industria hidraulike

conditioners ajrit, pastruesit vakum, dishwashers, makina qepëse, makina larëse, frigoriferë, fotokopjues, printera, skanera, sistemet e përpunimit të postës, pajisjet letër sorting, pajisje dentare, pajisje X-ray, tavolina operative dhe si.

aplikacionet e tjera

Biçikleta, motoçikleta, mjetet, me avull fije Machine, reciprok pa, makine Gerong, makine e tekstilit, thurje makine, makine button, sistemin e paketimit, ngulje pajisje makineri, qelqi pajisje prodhuese.

Aplikimi CFB produkt

Aplikim të veçantë
Në vijim janë disa nga kërkesat specifike të vinçave CFB

CFB mëngë është e rekomanduar zakonisht për funksionimin e përhershme dhe mjedis kufitare vajosje, veçanërisht lindi mëngë vrimë dizajn të, e mirë për raste jo të vazhdueshme apo të përsëritura karburantit, por në kushte jo-lubricating, CFB Gjatësia e mëngë varet Duke, shpejtësisë sipërfaqe , temperatura e ambientit specifik dhe ndërveprimet tjera. Në të njëjtën kohë, sipërfaqja e brendshme e shtresës mëngë plastike mund të jetë lënë në procesin e derdhur para formimit, mund të jenë të përpunuara në vrimë vend në një madhësi të mirë kuvendit.

CFB2011-45.jpg

Makineri ndërtimi, makineri transporti

ekskavatorėve hidraulike, heq hidraulike, miksera konkrete, vinça pirun, cilindra hidraulike, tensioners rrip, vinça, kamionë llaç, forklifts kaci, ashensorët pneumatike, buldozerët, shkallë, pajisjet Liquid infuzion, pala ngarkimit dhe makina shkarkimit.

pajisje shtëpiake, pajisje komerciale, pajisje spitalore

conditioners ajrit, pastruesit vakum, dishwashers, makina qepëse, makina larëse, frigoriferë, fotokopjues, printera, skanera, sistemet e përpunimit të postës, pajisjet letër sorting, pajisje dentare, pajisje X-ray, tavolina operative dhe si.

industria hidraulike

pompa veshje, pompa, pompa pistoni, valvola topin, valvola flutura, valvola përzierjen, valvola e kontrollit, reciprok kompresor ajri, frenat hidraulike, kompresor centrifugale, cilindra hidraulike.

aplikacionet e tjera

Biçikleta, motoçikleta, mjetet, me avull fije Machine, reciprok pa, makine Gerong, makine e tekstilit, thurje makine, makine button, sistemin e paketimit, ngulje pajisje makineri, qelqi pajisje prodhuese.


WhatsApp Online Chat !