индустријата за информации

 • Лизгачки лежишта се обично само-подмачкување работа површини

  Во моментов се користат лежишта обично може да се подели на тркалачки лежишта и лизгачки лежишта; тркалачки лежишта и лизгачки лежишта принцип на работа може да се разликува од името на титулата, тркалање операција лого тркалање на конфликтот се тркалаат конфликт, додека работата на лизна ...
  Прочитај повеќе
 • Масло бесплатни лого карактеристики

  Маслодајна Тој има карактеристики на висок капацитет, отпорност на удар, висока температура отпор и силна само-подмачкување способност. Тоа е особено погоден за прилики дека тоа е тешко да се подмачкува и да формираат нафта филм како тежок товар, мала брзина, алтернативни или SWI ...
  Прочитај повеќе
 • Лизгачки лежишта треба да се обрне внимание на ова прашање

  Лизгачки лежишта се површински контакт, па контактната површина да се одржи одреден филм, па дизајн треба да се обрне внимание на следниве прашања: 1, да се направи филм со нафта без проблеми може да влезе површината на триење. 2, маслото треба да биде не-лого површина во лежиштето. 3, не го прават ѓ ...
  Прочитај повеќе
WhatsApp Online Chat !