Лизгачки лежишта треба да се обрне внимание на ова прашање

Лизгачки лежишта се површински контакт, па контактната површина да се одржи одреден филм, па дизајн треба да се обрне внимание на следниве прашања:

1, да се направи филм со нафта без проблеми може да влезе површината на триење.

2, маслото треба да биде не-лого површина во лежиштето.

3, не се направи со полно работно прстен жлебот отворена во средината на лого.

4, како што се нафтата плочка, шевовите отворен ров.

5, за да се направи масло прстен целосна и сигурен масло.

6, пополнување дупка не бидат блокирани.

7, не се формира на нафта област не тече.

8, за да се спречи остри рабови и рабови отсечени филмот.


Post time: May-11-2018
WhatsApp Online Chat !