Лизгачки лежишта се обично само-подмачкување работа површини

Во моментов се користат лежишта обично може да се подели на тркалачки лежишта и лизгачки лежишта; тркалачки лежишта и лизгачки лежишта принцип на работа може да се разликува од името на титулата, тркалање операција лого тркалање на конфликтот се тркалаат конфликт, додека работата на лизгачки операција лого е на лизгање на конфликт; големината на тркалање конфликтот во главно зависи од точноста на производство; и големината на триење на лизгачки лежишта зависи првенствено на лого лизгање на површината на податоци. Лизгачки лежишта се обично само-подмачкување работа површини.


Post time: May-11-2018
WhatsApp Online Chat !