Масло бесплатни лого карактеристики

Маслодајна Тој има карактеристики на висок капацитет, отпорност на удар, висока температура отпор и силна само-подмачкување способност. Тоа е особено погоден за прилики дека тоа е тешко да се подмачкува и да формираат нафта филм како тежок товар, мала брзина, алтернативни или мрдање. Ерозија и ерозија. Поголемиот дел од корисниците генерално ги одразуваат инкрустирани лежишта не само гориво ефикасни, заштеда на енергија, но исто така и нивниот работен век од обичните обичен лежишта. Во моментов производи се широко се користат во металургијата континуирано машини за леење, тркалање опрема, рударски машини, бродови, парни турбини, турбини, шприц машини и опрема во производна линија.


Post time: May-11-2018
WhatsApp Online Chat !