апликација

апликација CFB производ

Специфична апликација
Следниве се некои од специфичните барања на CFB лежишта

Се должи на комбинација на материјални својства и перформансите, CFB производи се повеќе широко се користи и промовиран од обичните само-подмачкување на лежишта. Тенкоѕидните структура, мали димензии, мала тежина, лесен за користење ракав ЕУ. Врз основа на карактеристиките на материјалот на отпорни на абење слој на тефлонски мешавина CF производи за тешки за одржување не може да се наполни со гориво или тешко да се наполни со гориво, без масло за подмачкување и помалку масло за подмачкување прилики. За време на употребата, мешавината од тефлонски формира филм трансфер кој ги штити точило вратило од гризе. Тефлонски мешавини понуди одлична отпорност на абење и низок коефициент на триење, како и умерено еласто-пластичност, која ја дистрибуира стресот низ широк контактната површина, а со тоа се зголемува товарот капацитет на производите од ЕУ (види). Затоа, ЕУ производи се погодни за ротирање, нишалка, аксијален лизгање и други прилики.

1524719173138492

авто-индустријата

Типични апликации во оваа индустрија вклучуваат:
гас, кочница, куплунгот, прилагодување механизам огледало, ексцентрик, механизам прозорец лифт, сончев покрив механизам, џојстик, заклучување на вратата панта врата, механизам седиште за затегнување на ремените, механизам за местење на седиштето, карбуратор, багажникот, шарки, хоризонтални прачка и топката на главата, гас, управувачот, волан, жолта челик и така натаму.

Машини за земјоделство и храна машини

Трактори, комбајни, балирање (сено, слама, итн); балирање, опрема за обработка на месо, компири жетварите, распрскувачи, жито сушари, садење растенија, подготовка опрема, итн

Градежни машини, транспортни машини

Хидраулични багери, хидраулични лифтови, бетонски мешалки, мотокари, хидраулични цилиндри, затегнувачи на ремените, кранови, малтер камиони, палети виљушкари, пневматски лифтови, булдожери, ескалатори, течни инфузија опрема, од страна на утовар и истовар машини.

Апарати за домаќинство, комерцијални апарати, медицинска опрема

Компресорски климатизери, правосмукалки, машини за перење, машини за шиење, машини за перење, фрижидери, фотокопири, печатари, скенери, системи за обработка на електронска пошта, уреди сортирање писмо, стоматолошка опрема, Х-зраци опрема, оперативни маси и слично.

хидраулични индустрија

Компресорски климатизери, правосмукалки, машини за перење, машини за шиење, машини за перење, фрижидери, фотокопири, печатари, скенери, системи за обработка на електронска пошта, уреди сортирање писмо, стоматолошка опрема, Х-зраци опрема, оперативни маси и слично.

други апликации

Велосипеди, мотоцикли, алатки, пареа Предиво машина, двоодни пили, Gerong машина, текстил машина, машина за плетење, копче за машина, пакување систем, заковаме машини опрема, опрема за производство на стакло.

апликација CFB производ

Специфична апликација
Следниве се некои од специфичните барања на CFB лежишта

CFB ракав обично се препорачува за наизменична работа и границата подмачкување животната средина, особено создаден дупка ракав дизајн, добро за да не континуирано или повеќе случаи на гориво, но во услови на не-подмачкување, CFB Должината на ракавот зависи лого, брзината на површината , специфична температура на околината и други интеракции. Во исто време, на внатрешната површина на пластични ракав слој може да се остави во калапи процес пред формирањето, може да се обработи во дупка седиштето на подобро големина собранието.

CFB2011-45.jpg

Градежни машини, транспортни машини

Хидраулични багери, хидраулични лифтови, бетонски мешалки, мотокари, хидраулични цилиндри, затегнувачи на ремените, кранови, малтер камиони, палети виљушкари, пневматски лифтови, булдожери, ескалатори, течни инфузија опрема, од страна на утовар и истовар машини.

Апарати за домаќинство, комерцијални апарати, медицинска опрема

Компресорски климатизери, правосмукалки, машини за перење, машини за шиење, машини за перење, фрижидери, фотокопири, печатари, скенери, системи за обработка на електронска пошта, уреди сортирање писмо, стоматолошка опрема, Х-зраци опрема, оперативни маси и слично.

хидраулични индустрија

Опрема пумпи, пумпи, клипот пумпа, топчести вентили, пеперутка вентилите, мешање вентили, контрола вентили, двоодни воздух компресор, хидраулични сопирачки, центрифугални компресори, хидраулични цилиндри.

други апликации

Велосипеди, мотоцикли, алатки, пареа Предиво машина, двоодни пили, Gerong машина, текстил машина, машина за плетење, копче за машина, пакување систем, заковаме машини опрема, опрема за производство на стакло.


WhatsApp Online Chat !