PTFE TILTING PAD THRUST BEARING - China Zhejiang Estar Mechanical

PTFE ngiringake PAD Sadhatêngipun BEARING

Short Description:

PTFE ngiringake PAD Sadhatêngipun BEARING FOR THE APLIKASI saka dpi roller Mill GEAR BOX generator banyu-POWER. Iku Kanthi Low Carbon Steel Minangka Base Material Kanthi PTFE Rolled On lumahing. Iku Wis Biasane Digunakna Ing Roller vèrtikal Mill, Hydro Power Generator Etc.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    PTFE ngiringake PAD Sadhatêngipun BEARING


    FOR THE APLIKASI saka dpi roller Mill
    GEAR BOX generator banyu-POWER.


    MetInfo sistem manager isi perusahaan |  MetInfo CMS

    MetInfo sistem manager isi perusahaan |  MetInfo CMS

    MetInfo sistem manager isi perusahaan |  MetInfo CMS



    Iku Kanthi Low Carbon Steel Minangka Base Material Kanthi PTFE Rolled On lumahing. Iku Wis Biasane Digunakna Ing Roller vèrtikal Mill, Hydro Power Generator Etc.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !