Sliding arah ngirim mbayar manungsa waé kanggo prakara

Sliding arah sing kontak lumahing, supaya lumahing kontak kanggo njaga film tartamtu, supaya rancangan ngirim mbayar manungsa waé kanggo pitakonan ing ngisor iki:

1, kanggo nggawe film lenga lancar bisa ngetik lumahing gesekan.

2, lenga sing arep non-prewangan area lumahing prewangan ing.

3, ora nggawe alur full-ring mbukak ing tengah prewangan.

4, kayata kothak lenga, lapisan selokan mbukak.

5, kanggo nggawe ring lenga lengkap lan dipercaya.

6, Isi bolongan ora diblokir.

7, ora mbentuk lenga Panjenengan area ora mili.

8, kanggo nyegah sudhut cetha lan sudhut Cut mati film.


Post time: May-11-2018
WhatsApp Online Chat !