Sliding arah biasané poto-lubricating lumahing karya

arah saiki digunakake biasané bisa dipérang dadi bantalan rolling lan bantalan kosong; Rolling arah lan bantalan kosong asas apa bisa dibédakaké kanthi jeneng judhul, operasi prewangan rolling rolling konflik wis tumbling konflik, nalika operasi operasi prewangan ngusapake Apa konflik ngusapake; ukuran konflik Rolling utamané gumantung akurasi produksi; lan ukuran pasukan gesekan prewangan ngusapake gumantung utamané ing lumahing prewangan ngusapake saka data. Sliding arah biasané poto-lubricating lumahing karya.


Post time: May-11-2018
WhatsApp Online Chat !