ciri prewangan Oil-free

Oil-prewangan Wis karakteristik dhuwur kapasitas nggowo, resistance impact, dhuwur suhu resistance lan kemampuan poto-lubricating kuwat. Iku utamané cocok kanggo kesempatan sing angel kanggo lubricate lan mbentuk film lenga kayata tetegenan, kacepetan kurang, reciprocating utawa ngayunke. Erosi lan erosi. Mayoritas kedhaftar umume nggambarake arah inlaid ora mung bahan bakar efisien, energi-daya, nanging uga urip sing saka arah kosong biasa. Ing produk saiki wis digunakake digunakake ing mesin Metallurgical dadi casting, peralatan rolling, mesin mining, kapal, turbin uap, turbin, injeksi ngecor mesin lan peralatan ing baris produksi.


Post time: May-11-2018
WhatsApp Online Chat !