News

  • Sliding arah biasané poto-lubricating lumahing karya

    arah saiki digunakake biasané bisa dipérang dadi bantalan rolling lan bantalan kosong; Rolling arah lan bantalan kosong asas apa bisa dibédakaké kanthi jeneng judhul, operasi prewangan rolling rolling konflik wis tumbling konflik, nalika operasi ing slid ...
    Waca liyane
  • ciri prewangan Oil-free

    Oil-prewangan Wis karakteristik dhuwur kapasitas nggowo, resistance impact, dhuwur suhu resistance lan kemampuan poto-lubricating kuwat. Iku utamané cocok kanggo kesempatan sing angel kanggo lubricate lan mbentuk film lenga kayata tetegenan, kacepetan kurang, reciprocating utawa SWI ...
    Waca liyane
  • Sliding arah ngirim mbayar manungsa waé kanggo prakara

    Sliding arah sing kontak lumahing, supaya lumahing kontak kanggo njaga film tartamtu, supaya rancangan ngirim mbayar manungsa waé kanggo pitakonan ing ngisor iki: 1, kanggo nggawe film lenga lancar bisa ngetik lumahing gesekan. 2, lenga sing arep non-prewangan area lumahing prewangan ing. 3, ora nggawe f ...
    Waca liyane
  • Pameran International Kanggo Construction Lan Infrastructure

    PARIS INTERMAT 23-28 APRIL 2018 INTERNATIONAL EXHIBITION FOR CONSTRUCTION  AND INFRASTRUCTURE STAND(BOOTH) NO. IS: 5B/A038
    Waca liyane
  • 2018 BAUMA M & T EXPO 1650-5

     BAUMA M & T EXPO June 5-8,2018 ngadeg (Booth) ora ana. IS: 1650-5
    Waca liyane
WhatsApp Online Chat !