Motor PARTS2 - Zhejiang estar Teknik

motor PARTS2

Short Description:

Iku Digawe Saka Sintered Bronze Utawa Iron Powder, Mold dipencet Ing Pressure High, Sintered Ing suhu High Lan Oil Direndhem Ing Vaccum. Iku Wis Biasane Digunakna Ing Appliances Electric, Alat-alat Listrik, Tekstil Machinery, Machinery Kimia lan Automobile Industry Etc.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Iku Digawe Saka Sintered Bronze Utawa Iron Powder, Mold dipencet Ing Pressure High, Sintered Ing suhu High Lan Oil Direndhem Ing Vaccum. Iku Wis Biasane Digunakna Ing Appliances Electric, Alat-alat Listrik, Tekstil Machinery, Machinery Kimia lan Automobile Industry Etc.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !