IRON sintered Bushing - Zhejiang estar Teknik

IRON sintered Bushing

Short Description:

IRON sintered Bushing Iku Digawe Saka Sintered Bronze Utawa Iron Powder, Mold dipencet Ing Pressure High, Sintered Ing suhu High Lan Oil Direndhem Ing Vaccum. Iku Wis Biasane Digunakna Ing Appliances Electric, Alat-alat Listrik, Tekstil Machinery, Machinery Kimia lan Automobile Industry Etc.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    IRON sintered Bushing
    Iku Digawe Saka Sintered Bronze Utawa Iron Powder, Mold dipencet Ing Pressure High, Sintered Ing suhu High Lan Oil Direndhem Ing Vaccum. Iku Wis Biasane Digunakna Ing Appliances Electric, Alat-alat Listrik, Tekstil Machinery, Machinery Kimia lan Automobile Industry Etc.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !