CFB09 Series (Bronze Rolling Bearings) - Zhejiang estar Teknik

CFB09 Series (Bronze Rolling Bearings)

Short Description:

Iku Kind Of Bushing Kanthi By Ngudani Bronze. Iku Of Tartamtu Ngrumusake Kanthi Gravitasi spesifik High. Lumahing Muga bakal Rolled Kanthi Bulat Utawa Diamond lekukan Wujudipun Utawa Grooves Oil dibutuhake Miturut Pelanggan. Iku Wis Biasane Digunakna Ing hoisting Mesin, Mesin Konstruksi, Automobile, traktor sasis, Machine Tools, Mining, Trailer, Semi-Trailer Aplikasi poros Etc.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Iku Kind Of Bushing Kanthi By Ngudani Bronze. Iku Of Tartamtu Ngrumusake Kanthi Gravitasi spesifik High. Lumahing Muga bakal Rolled Kanthi Bulat Utawa Diamond lekukan Wujudipun Utawa Grooves Oil dibutuhake Miturut Pelanggan. Iku Wis Biasane Digunakna Ing hoisting Mesin, Mesin Konstruksi, Automobile, traktor sasis, Machine Tools, Mining, Trailer, Semi-Trailer Aplikasi poros Etc.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !