CFB06 Series (ST & New Products) - Zhejiang estar Teknik

CFB06 Series (ST & New Products)

Short Description:

Hardened Steel Bushing Punika Uga Disebut sirep Steel Bushing, iku Kanthi 20 # Steel, 40crmo, 50crv4 Utawa 65mn Minangka Material Raw, machined Kanggo High Strength Steel Bushing Sawise proses Speical Tartamtu Lan Panas Nambani. Iku Wis Biasane digunakake ing Key Joints Utawa Articulate Of Heavy Duty Machineries Kaya Cranes, Bulldozer, Excavator Etc.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Hardened Steel Bushing Punika Uga Disebut sirep Steel Bushing, iku Kanthi 20 # Steel, 40crmo, 50crv4 Utawa 65mn Minangka Material Raw, machined Kanggo High Strength Steel Bushing Sawise proses Speical Tartamtu Lan Panas Nambani. Iku Wis Biasane digunakake ing Key Joints Utawa Articulate Of Heavy Duty Machineries Kaya Cranes, Bulldozer, Excavator Etc.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !