CFB05 Series (Solid lubricating Bearing) - Zhejiang estar Teknik

CFB05 Series (Solid lubricating Bearing)

Short Description:

Iku Kanthi A Ngrumusake Special Of High-Strength Bronze Utawa Tembaga campuran Kanthi Casting Good Lan Dynamic, Corrosion-Resistance Properties. Lumahing Punika Embeded Kanthi Atur-Lubrication Graphite disusun ing Angle Tartamtu Lan Kapadhetan. Iku Wis Biasane Digunakna Ing Injection Molding Mesin, Mining, Heavy Duty Machinery, Bulldozer, Excavator, Auto Stamping Die, Mold Plastik, Pet Preform jamur Etc.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Iku Kanthi A Ngrumusake Special Of High-Strength Bronze Utawa Tembaga campuran Kanthi Casting Good Lan Dynamic, Corrosion-Resistance Properties. Lumahing Punika Embeded Kanthi Atur-Lubrication Graphite disusun ing Angle Tartamtu Lan Kapadhetan. Iku Wis Biasane Digunakna Ing Injection Molding Mesin, Mining, Heavy Duty Machinery, Bulldozer, Excavator, Auto Stamping Die, Mold Plastik, Pet Preform jamur Etc.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !