seri CFB03 (arah bimetallic) - Zhejiang estar Teknik

CFB03 seri (arah bimetallic)

Short Description:

Iku Low Carbon Steel Minangka Nggawe, Sintered Tin-Bronze campuran Minangka Nang lumahing Kanthi Various Grooves sawit Kelapa indentation. Iku Wis Biasane Digunakna Ing Truck Trunnon batang, King Pin Kit, Sambungan Rod, Rocker Arm, Leaf Spring, Cam batang, CRANKSHAFT, Bulldozer Lan Excavator Track Roller, Carrier Roller, Idler Etc.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Iku Low Carbon Steel Minangka Nggawe, Sintered Tin-Bronze campuran Minangka Nang lumahing Kanthi Various Grooves sawit Kelapa indentation. Iku Wis Biasane Digunakna Ing Truck Trunnon batang, King Pin Kit, Sambungan Rod, Rocker Arm, Leaf Spring, Cam batang, CRANKSHAFT, Bulldozer Lan Excavator Track Roller, Carrier Roller, Idler Etc.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !