pilihan prewangan

Six faktor related kanggo urip prewangan:

(1) Load P [N / mm2] Load

Sing luwih gedhe mbukak, cekak layanan gesang prewangan; sing luwih fluktuasi mbukak, sing luwih impact ing urip prewangan, cekak gesang prewangan; ing kasus, beban maksimal ora bisa ngluwihi teori mbukak dietuk. ukuran Load padha kanggo mbukak ing karya nyata dibagi dening wilayah digambaraken saka prewangan, rumus iki P = F / (D * B).

(2) Speed ​​V [m / s] lan nilai PV

Prewangan urip gumantung ing cahya PV saka ukuran, sing, sing nyata mbukak P [N / mm2] lan ngusapake kecepatan V [m / s] produk, Nilai PV cilik, maneh gesang prewangan.

(3) suhu T [OC]

Prewangan urip uga gumantung ing suhu saka prewangan nalika digunakake, supaya ing pilihan desain kudu nimbang komponen sing cocog ing karakteristik cooling.

(4) roughness lumahing saka bagean nyandhang

Roughness lumahing kontak karo prewangan ing bagean mecah arep antarane Ra0.2 ~ Ra0.8, prewangan Déwan lan nggunakake proses ora bisa duwe karusakan media cetha kanggo lumahing prewangan.

(5) materi lumahing saka bagean mecah, roughness lumahing saka bagean mecah punika faktor nggowo pengaruh gesang layanan saka bushings, ing kahanan normal lumahing dibutuhake ≤ 0.4μm ka.

(6) faktor liya kaya desain jog prewangan, kahanan lubrication.


WhatsApp Online Chat !