AUTO STAMPING DIE BUHSING - Zhejiang estar Teknik

AUTO STAMPING DIE BUHSING

Short Description:

Iku Wis Biasane Digunakna Ing Auto Stamping Die Mold, Mold Jewel Pet Preform Mold Etc.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Iku Wis Biasane Digunakna Ing Auto Stamping Die Mold, Mold Jewel Pet Preform Mold Etc.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !