aplikasi

aplikasi produk CFB

Aplikasi tartamtu
Ing ngisor iki sing sawetara aplikasi tartamtu saka arah CFB

Amarga kombinasi materi lan kinerja, produk CFB wis digunakaké lan dipun saka arah poto-lubricating biasa. Lancip-walled struktur, ukuran cilik, lampu bobot, gampang kanggo nggunakake kantong EU. Adhedhasar materi saka lapisan nyandhang-tahan saka PTFE produk dicampur CF kanggo pangopènan angel ora bisa refueled utawa angel kanggo ngisi bahan bakar, ora lubrication lenga lan kurang kesempatan lubrication lenga. Sak nggunakake, dicampur PTFE formulir sing film transfer sing nglindhungi batang grindstone saka nresep. campuran PTFE kurban resistance banget nyandhang lan koefisien kurang saka gesekan, uga Moderate elasto-plasticity, ingkang kaku tengen lumahing kontak sudhut lan kanthi mangkono mundhak ing mbukak mbeta kapasitas saka produk EU (ndeleng). Mulane, produk EU sing cocok kanggo puteran, Swing, sumbu ngusapake lan kesempatan liyane.

1524719173138492

industri otomatis

Aplikasi khas ing industri kalebu:
katup, rem, pedal kopling, mekanisme imbuhan pangilon, Wisch, mekanisme jendhela angkat, mekanisme sunroof, joystick, lawang lawang nggeser kunci, mekanisme seat belt tensioning, mekanisme imbuhan jog, karburator, gedhe, hinges, horisontal rod lan sirah werni, katup, setir, setir, baja kuning lan ing.

mesin Agricultural Mesin pangan

Tractors, gabungan, balers (HAY, kang dipercoyo, lan sapiturute); balers, peralatan Processing meat, kentang gabungan, Sprayers, dryers gandum, tetanduran tanduran, peralatan Bir, etc.

mesin Konstruksi, mesin transportasi

Penggorek Hydraulic, ngangkat hydraulic, mixers konkrit, garpu angkat Truk, silinder hydraulic, tensioners sabuk, crane, Truk mortir, Forklifts pallet, pneumatic ngangkat, bulldozers, Escalators, Liquid peralatan infus, sisih loading lan mesin unloading.

kluwarga Perkakas, Perkakas komersial, peralatan rumah sakit

AC, Sa vakum, dishwashers, mesin sewing, mesin ngumbah, lemari, photocopiers, printer, scaner, sistem Processing mail, layang piranti ngurutake, peralatan dental, peralatan X-ray, tabel operasi lan kaya.

industri hydraulic

AC, Sa vakum, dishwashers, mesin sewing, mesin ngumbah, lemari, photocopiers, printer, scaner, sistem Processing mail, layang piranti ngurutake, peralatan dental, peralatan X-ray, tabel operasi lan kaya.

aplikasi liyane

Pit, motor, pribadi, uap Machine Benang, reciprocating saw, mesin Gerong, mesin tekstil, mesin nyulam, mesin tombol, sistem packaging, nailing peralatan mesin, kaca peralatan Manufaktur.

aplikasi produk CFB

Aplikasi tartamtu
Ing ngisor iki sing sawetara aplikasi tartamtu saka arah CFB

CFB kantong biasane dianjurake kanggo operasi pedhot lan lingkungan lubrication wates, utamané ing bolongan desain lengan bolongan, apik kanggo kesempatan refueling ora dadi utawa bola, nanging ing kahanan non-lubricating, CFB Dawa kantong gumantung ing prewangan, kacepetan lumahing , suhu sekitar tartamtu lan interaksi liyane. Ing wektu sing padha, lumahing utama saka lapisan kantong plastik bisa kiwa ing proses ngecor sadurunge mbentuk, bisa diolah dadi bolongan jog kanggo ukuran Déwan luwih.

CFB2011-45.jpg

mesin Konstruksi, mesin transportasi

Penggorek Hydraulic, ngangkat hydraulic, mixers konkrit, garpu angkat Truk, silinder hydraulic, tensioners sabuk, crane, Truk mortir, Forklifts pallet, pneumatic ngangkat, bulldozers, Escalators, Liquid peralatan infus, sisih loading lan mesin unloading.

kluwarga Perkakas, Perkakas komersial, peralatan rumah sakit

AC, Sa vakum, dishwashers, mesin sewing, mesin ngumbah, lemari, photocopiers, printer, scaner, sistem Processing mail, layang piranti ngurutake, peralatan dental, peralatan X-ray, tabel operasi lan kaya.

industri hydraulic

Pumps Gear, Pumps, Pumps piston, katup werni, klep kupu, nyawiji klep, klep kontrol, reciprocating kompresor udara, rem hydraulic, compressors centrifugal, silinder hydraulic.

aplikasi liyane

Pit, motor, pribadi, uap Machine Benang, reciprocating saw, mesin Gerong, mesin tekstil, mesin nyulam, mesin tombol, sistem packaging, nailing peralatan mesin, kaca peralatan Manufaktur.


WhatsApp Online Chat !