Gambar Company

Zhejiang Feiyu Automation Technology Co., Ltd.was didegaké ing taun 2004, adhedhasar riset lan pangembangan, Pabrik lan Advertisement saka ngusapake produk prewangan Enterprises adhedhasar. Luwih saka 20 ana teknologi R & D personel, produk wis digunakake digunakake ing industri otomotif, mesin construction, industri Metallurgical, Conservancy banyu lan PLTA, mesin Manufaktur luwih saka 30 industri tugu, ing industri prewangan domestik sante reputasi tartamtu saka Produsèn.

        Zhejiang estar Engineering Co., ltd. Spesialisasi ing produksi lubricating poto Bushing, mati casting die lan mati casting bagean, lenga sintered Bushing, ring syn, lan PTFE ngiringake prewangan pad Sadhatêngipun.

The Company kendel ngenggalaken Enterprises ana luwih. Ing basis saka damel kiat latihan saka talents asli, Company ingkang cetha seleksi elites sosial, kanthi nindakake mekanisme Manajemen modern lan strategi marketing anyar, lan bakal nglakoni dhewe kanggo pangembangan long-term industri prewangan poto-lubricating. Perusahaan berjuang kanggo ngatur lan nyampurnakaké sistem. Kanthi sistem Manajemen majeng sawijining, perusahaan wis ditetepake (ISO9001 ISO / TS16949) sistem manajemen kualitas lengkap adhedhasar kawicaksanan kualitas "Quality First, Credit First lan Wutah lingkungan", lan kualitas lan kinerja wis ngrambah jaban rangkah produk Similar lan majeng tingkat. Minangka salah siji saka Enterprises industri arah kondhang ing Jiangsu, Zhejiang, Jiashan Feiyu nduweni layout industri cukup lan terus-terusan nambah kapasitas Manufaktur lan tingkat Manufaktur. Wiwit saka perusahaan, iku wis ditetepake strategi pembangunan proyek-mimpin kanggo terus-terusan inovasi produk kanggo nambah daya saing Enterprises, saliyane kanggo Sample produksi, reformasi dadi lan pangembangan produk anyar.

Kanggo njelajah pasar, adhedhasar donya terus ketemu saya warna pelanggan, kabutuhan kualitas, lan aktif nggedhekake pasar manca lan pasar internasional. Produk sing dièkspor menyang Eropah Kulon, Amérika lan Asia Kidul-Wétan luwih saka 20 negara lan wilayah. Perusahaan bakal luwih nggedhekake aliansi industri horisontal, nggawe ekonomi saka ukuran, kanthi mbukak munggah kothak anyar, tunyuk kaluwihan anyar industri lan éling dislametaké strategis pembangunan dhewe, lan nggawe mangsa sarwa karo kanca-kanca saka kabeh mlaku gesang.


WhatsApp Online Chat !