• sliding-bushing-01
  • flange-01
  • synchronizer01

Aichi Solution

We offer sawetara saka sudhut lineups produk
sing persis pas kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan operasi.

About Company

Zhejiang Feiyu Automation Technology Co., Ltd.was didegaké ing taun 2004, adhedhasar riset lan pangembangan, Pabrik lan Advertisement saka ngusapake produk prewangan Enterprises adhedhasar. Luwih saka 20 ana teknologi R & D personel, produk wis digunakake digunakake ing industri otomotif, mesin construction, industri Metallurgical, Conservancy banyu lan PLTA, mesin Manufaktur luwih saka 30 industri tugu, ing industri prewangan domestik sante reputasi tartamtu saka Produsèn.

Contact Aichi

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
WhatsApp Online Chat !